divendres, 25 de novembre del 2016

FORMES DE MALTRACTE ( amb finalitats alimentàries )

AMB FINALITATS ALIMENTÀRIES

Diariament milions d'animals com les vaques, porcs, pollastres, ovelles, entre altres, sofrixen per part de les indústries alimentàries ( làctea, i càrnica ). Aquests animals es troben als "mataderos" on passen la seua poca vuda dins de gàbies i amb un gran estrés

  •  L'INDÚSTRIA LÀCTEA:  La vaca és separada de la mar en qüestió de minuts lo que fa que li cause un gran estrés i depressió a la cría, solen durar entre 3-4 anys ja que després la llet no és consumible. Aquestes vaques són connectades a màquines de llet on són inseminades artificialment, tmabé s'utilitzen drogues per a que produisquen més; en aquest procés, les vaques patixen moltes enfermetats.    
Els mascles  són matats després del seu naiximent o amb el propòsit de convertir-los en carn de ternera, ja que no tenen molta importància per aquesta indústria.

  • LÌNDÚSTRIA CÀRNICA:  Els animals són acorralats en grans grups a gàbies on són genèticament manipulats per engordar-los i això provoca atacs al cor o ferides a les pates. Les coles, dents, banyes i testicles són tallats a carn viva i sense cap d'anestèsia ni cap de precaució ja que no tenen cap d'ajuda veterinària i són deixats morir al terra fins.  
Els porcs tenen una esperança de vida entre 13-15 anys però, als "mataderos" solen viure 4-7 meso, abans de morir són aturdits elèctricament i després els arranquen les cordes vocals.
A les aus, se'ls tallen les parts sensibles dels seus becs per a que no es picotegen, la seua alimentació és molt restringida i per això sadollen la seua fam bevent aigua

















Imatges: Google



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada